Onze werkwijze

Internet moet voor u werken en niet andersom, dus niet moeilijk doen als het eenvoudig kan!
Oechie.nl helpt u snel en eenvoudig naar de juiste aanbieder met een goede aanbieding.

omschrijf uw oechie

Het maken van uw Oechie.

Neem de tijd, en omschrijf duidelijk uw werkzaamheden of gewenste auto in het systeem door te klikken op de juiste rubriek.  Indien u een afbeelding heeft van de oude situatie, kunt u deze daaraan toe voegen.

Aansluitend maakt u uw account aan. Deze gegevens zullen nooit aan de aanbieder worden verstrekt.

 

 

netwerk van Oechie

Het vinden van de juiste vakman.

Uw oechie zal nu direct worden verzonden door ons systeem aan alle aangesloten vakmensen en specialisten. Zij bekijken uw wens / aanvraag en zullen aan de hand van hun ervaring en mogelijkheden een passende aanbieding aan u doen. Bij deze aanbieding zit gelijk een link met een presentatie pagina van het bedrijf, waarbij u direct kunt zien met wie u zaken zou kunnen gaan doen.

 


actie3.png
Reageer op de passende aanbieding.

Wanneer u een reactie heeft ontvangen van een vakman, ontvangt u hiervan een bericht per mail en in uw account. Log in via de site (rechtsboven) en u treft 1 of meerdere reacties aan op uw Oechie. Klik op de aanbieding en maak uw keuze. Dit kan betekenen dat u akkoord gaat en laat dit de vakman weten, wellicht heeft u nog aanvullende vragen? Ook dit kan gemakkelijk in het chat venster.

 Wat moet ik met de andere aanbiedingen?

Indien u geen gebruik wenst te maken van de aanbieding, dan kunt u deze wegklikken. U bent geen verdere uitleg verschuldigd aan de vakman, wel is een korte reactie wenselijk dat u verder niet ingaat op zijn of haar aanbieding. "Geachte vakman, bedankt voor uw genomen moeite, ik heb geen verdere interesse in uw aanbieding, met vriendelijke groet.."

U weet wat u wilt

Voer uw Oechie in en de leverancier doet u het juiste voorstel!

Het plaatsen van een Oechie, (zoekopdracht) is heel eenvoudig. Klik op de gewenste button, “Ik wil deze auto” voor een nieuwe auto, of “klussenoutlet” wanneer u op zoek bent naar de juiste vakman of dienst.

Na uw keuze, vult u stapsgewijs uw gegevens in, daarna zo uitgebreid mogelijk uw uit te voeren opdracht of wens. In geval van oa voertuigen, kunt u heel gemakkelijk gebruik maken van de bestaande pull-downs die u eenvoudig tot het gewenste resultaat leiden.
Indien u beeldmateriaal of aanvullende gegevens heeft, kunt u die op de daarvoor aangegeven plaatsen uploaden. Wanneer u de zoekopdracht heeft ingevuld, dan sluit u af met “plaats mijn Oechie”.

Welke specialist?

Omschrijf de opdracht

Uit alle aanbiedingen kiest u de juiste vakman.

Met gebruik van uw inlognaam en wachtwoord kunt u makkelijk inzien en reageren op de antwoorden van de bedrijven. Bij elke nieuwe reactie ontvangt u ook een email om snel te kunnen reageren op het voorstel.

Wanneer u een voorstel niet interessant vind, kunt u deze makkelijk verwijderen met de X button.
Het is geen verplichting, maar wanneer u geen gebruik wil maken van een of meerdere diensten van een specialist, geef hem een klein berichtje retour voor zijn genomen moeite.

Is een voorstel interessant genoeg om op verder te gaan, dan reageert u naar de betreffende leverancier. Er ontstaat nu een chat tussen u en de specialist/leverancier. U kunt hier dieper op de wensen en afspraken ingaan. Uiteindelijk kiest u de vakman die voor u de klus mag klaren.