Klussen

Werkzaamheden op en rond uw huis zijn er in vele soorten en maten.  Enkele kunt u misschien zelf, maar voor speciale klussen / werkzaamheden laat u liever de vakman aan het werk. Oechie geeft u de juiste tool in handen om snel en eenvoudig de vakman of leverancier te vinden die geschikt is voor uw klus. Klik op de “klussenoutlet” button en voer zo volledig en uitgebreid mogelijk de wensen in. Onze aangesloten bedrijven / vakmensen zullen aan de hand van hun ervaring en expertise een passende en scherpe offerte naar u toe zenden.

Aan de hand van de bedrijvenpagina heeft u gelijk inzicht wat de leverancier u allemaal kan bieden.

Veel voorkomende werkzaamheden zijn:

Schilderen en behangen
Het aflakken of schilderen van uw huis is een vak. Zowel voor binnen als buiten geldt dat goed materiaal en en een goede uitvoering een verlenging is van de levensduur van uw huis. Of het om uw complete huis gaat, of juist alleen die ene kamer, schilderen kan gedaan worden door de vakman. Op onze site heeft u de mogelijkheid de juiste schilder te vinden voor uw klus.
Omschrijf duidelijk, liefst voorzien van een foto, datgene wat u gerealiseerd wenst te hebben. In onze categorie schilders bevinden zich
specialisten en klusbedrijven die op basis van uw informatie een juiste inschatting doen qua kosten en wanneer deze uitgevoerd kan worden. Wellicht heeft u specifieke wensen aangaande de gekozen verf, kleuren of merk, onze schilders geven u goed advies en de juiste offerte voor de klus.

Ook op het gebied van behangen gelden natuurlijk dezelfde regels, kwaliteit wordt geleverd door een specialist. U zoekt het nieuwe motief uit voor de kamer, laat de vakman het geheel voor u behangen. Zowel voor schilderen of behangen, plaats geheel kosteloos uw opdracht tot het vinden van de juiste man / vrouw.

Aanbouw
Het kan zijn dat u liever niet wilt verhuizen maar u wilt wel graag wat veranderen in huis, de werkkamer moet uitgebreid worden of toch een aparte ruimte voor de sauna. Wat de reden ook voor u is, in de rubriek aanbouw plaats u uw zoekopdracht voor de juiste persoon die deze werkzaamheden voor u mag en kan uitvoeren. In de meeste gevallen is bouwkundige kennis een must. Plaats uw wens op ons platform en kom in contact met de specialisten met een juiste aanbieding.

Badkamer en toilet
De badkamer en het toilet zijn in veel gevallen de plekken in een huis die het meest worden gerenoveerd of opgeknapt. Bij een verhuizingen, na een bepaalde periode of gewoon omdat het leuk is. Bij uitstek de veranderingen voor elke portemonnee, of het alleen om een nieuw tegeltje gaat in het toilet, of de extravagante badkamer voorzien van stoomcabine, whirlpool en bidet.