Over Oechie

Oechie is het platform waar particulieren en bedrijven hun zoekopdracht gratis kunnen plaatsen. Oechie is de plek waar uw wens onder de aandacht komt bij de specialist. Het vinden van een juiste auto of vakman is een kostbare zoektocht, zeker met alle media mogelijkheden van deze tijd. Bij Oechie bent u gegarandeerd van gerichte en juiste aanbiedingen die door onze specialisten worden uitgebracht op uw wens.

Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe auto of een verbouwing bij u thuis, uiteindelijk weet u precies wat u wilt.

Dit moet het worden!

Het enige wat u hoeft te doen, is geheel kosteloos uw wens kenbaar te maken middels de makkelijke invoervelden. U kunt zelfs een afbeelding toevoegen van de situatie!

Uw opdracht komt direct bij de betreffende vakmensen / leveranciers terecht. Zij zullen na het bestuderen van uw wensen een scherp prijsvoorstel doen. Het enige wat u daarna hoeft te doen is de gewenste specialist uit te nodigen voor de job.

Het plaatsen van een Oechie (zoekopdracht) is voor u volkomen gratis en verplicht u tot niets. Wij zorgen dat vraag en aanbod op de juiste manier met elkaar in contact komen. U maakt zelf de keuze welke leverancier u uiteindelijk het beste vindt passen bij uw werkzaamheden of aankoop.

Bespaar uzelf veel tijd en ergernis voor het zoeken naar de juiste persoon of bedrijf.
Besteed uw aandacht aan uw wensenlijst en plaats deze daarna op Oechie.nl, waar al uw zoekopdrachten netjes op een rijtje staan.